Πληθώρα ενδιαφερομένων για την ανακατασκευή της Γέφυρας της Διάβας

27 Μαΐου, 2016 19:30 Επιμέλεια: /

diaba gefyra klimakio athina (23)

Εξήντα δύο είναι μέχρι τώρα οι ενδιαφερόμενοι που προμηθεύτηκαν τα τεύχη Δημοπράτησης για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για την επιλογή του Αναδόχου.

Αυτό κατά τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Μπουτίνα οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στα λίγα έργα που κατασκευάζονται αυτήν την ώρα στην Ελλάδα και κατά δεύτερο λόγο στο ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα και  έτοιμα προς διάθεση.

Βέβαια κάποιοι εξ αυτών μπορεί στο τέλος να μην μπορέσουν καταθέσουν φάκελο η να μην θελήσουν αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Δημοπράτηση του έργου και όλοι ελπίζουν ο Ανάδοχος που θα αναλάβει , θα είναι φερέγγυος και θα περατώσει το έργο εντός των ημερομηνιών που τον δεσμεύουν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.