Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες – Τα κανόνια κρότου αφήνουν άγρυπνους τους Καλαμπακιώτες

20 Ιουλίου, 2017 12:33 Επιμέλεια: /

kanoni krotoy - foto arxeioy

Οι εκπυρσοκροτήσεις των κανονιών αυτών είναι ικανές να διώξουν πουλιά αλλά και ζώα από πολύ μεγάλες εκτάσεις όπου ο θόρυβος (του κανονιού) δεν είναι πρόβλημα.  Ο ήχος των κανονιών αυτών σε ανύποπτο χρόνο κάνουν τα πουλιά και τα ζώα να φοβούνται και να απομακρύνονται.

Ενώ τα πουλιά και τα ζώα μπορούν να συνηθίσουν τον θόρυβο του κανονιού, αν υπάρχουν γείτονες γύρω από την θέση του κανονιού, αυτοί μάλλον θα έχουν πρόβλημα, ειδικότερα την νύχτα. Γι” αυτό θα ήταν καλύτερα οι συσκευές αυτές να μην λειτουργούν κατά την  διάρκεια της νύχτας.

Στην Καλαμπάκα

Φαίνεται ότι στην Καλαμπάκα δεν τηρείται η απαγόρευση στο να μην χρησιμοποιούνται τέτοιες συσκευές κατά την διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα η πόλη να μένει ξάγρυπνη από τα πολλά μπαμ …

Πληθαίνουν οι καταγγελίες Κατοίκων της Καλαμπάκας για τον συνεχή και εκκωφαντικό θόρυβο που προκαλούν αυτές οι συσκευές τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα η αλόγιστη χρήσει έχει ως αποτέλεσμα οι κρότοι αυτοί να ακούγονται ανά μισό λεπτό με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκώνεται.

Στο Αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας δεν έχουν φτάσει ακόμα επώνυμες καταγγελίες αλλά το πρόβλημα είναι γνωστό.

Στην Καλαμπάκα το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο  από το γεγονός ότι οι καλλιέργειες βρίσκονται στην περιοχή του ποταμού και η αντανάκλαση των κρότων στους βράχους των Μετεώρων έχει πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα.

Από την μεριά των καλλιεργητών υπάρχει μια σοβαρή δικαιολογία για την χρήση τέτοιων συσκευών αφού η πληθώρα αγριογούρουνων που υπάρχουν στην περιοχή καταστρέφουν τις καλλιέργειες και δη τα χωράφια με καλαμπόκι.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει άμεσα να βρεθεί μια μέση λύση που θα βοηθάει τους Παραγωγούς αλλά δεν θα ενοχλεί και τους κατοίκους.

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.