Πληροφόρηση

15 Φεβρουαρίου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

diaba gefyra katas imera 1 (18)

Η αλήθεια είναι ότι όποια πληροφόρηση υπάρχει αναφορικά με την  πορεία  των διαδικασιών  αποκατάστασης των ζημιών στη γέφυρα  Διάβας ,  έρχεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη ο οποίος συναισθανόμενος την σοβαρότητα του προβλήματος αλλά και  την  αγωνία των πολιτών εκείθεν της όχθης  , που ουσιαστικά έχουν αποκοπεί από τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό του Δήμου Καλαμπάκας , ενημερώνει μέσω των Μ.Μ.Ε . Σιγή ιχθύος χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή αν και ο δήμαρχος συμμετέχει στις προσπάθειες για ταχύτατη ολοκλήρωση των διαδικασιών . Δήμαρχε , μήπως γι΄ αυτό το θέμα θα πρέπει να αναθεωρήσεις την επικοινωνιακή  στρατηγική  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δεν είναι θέμα στρατηγικής αλλά «δεν το χει»
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή το θέμα μπορεί να στραβώσει φυλάγετε, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά θα τον δείτε με τον γενικό να στριμώχνονται να κόψουν την κορδέλα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.