Πλήρεις

23 Δεκεμβρίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

kalampakiotiki xristoygeniatiki agora (1)_DCE

Καλά τα νέα για την κίνηση επισκεπτών το εορταστικό  τριήμερο των  Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή μας . Τα καταλύματα τόσο στην πόλη της Καλαμπάκας , όσο και στο Καστράκι  , είναι πλήρεις με έκδηλη την ικανοποίηση φυσικά στους   ξενοδόχους .

Βέβαια , όπως δηλώνουν , το εορταστικό  τριήμερο της Πρωτοχρονιάς είναι κατά τι μικρότερο σε ζήτηση αλλά , τηρουμένων των δύσκολων κοινωνικών συνθηκών που διαμορφώνει  η  οικονομική κρίση , μπορεί να χαρακτηριστεί   ανέλπιστα ικανοποιητικό .

Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος το εμπόριο  και γενικότερα η αγορά  που δεν έδειξε να κινείται ιδιαίτερα . Με αυτά και μ΄  αυτά τα Χριστούγεννα της κρίσης  ήρθαν και ο κόσμος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για  να συντηρηθεί ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει την νέα χρονιά . Άλλωστε , όλοι ποια έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που επέβαλε η   κρίση !!!

Κατά τ΄ άλλα καλά Χριστούγεννα !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.