Πλημύρισε η υπό κατασκευή αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας – Σπαζοκεφαλιά για τον Δήμο η διευθέτηση των υδάτων

5 Δεκεμβρίου, 2015 12:53 Επιμέλεια: /

aithoysa pollaplon likio nera (9)

Μετά την εκκαθάριση του έργου και την έκπτωση του αρχικού αναδόχου , υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες η σύμβαση με το δεύτερο ανάδοχο για τη συνέχιση του έργου της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων  του Ενιαίου Λυκείου Καλαμπάκας. Οι εργασίες ξεκίνησαν και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Δυστυχώς όμως η εικόνα που αντικρίζει κάποιος όταν επισκέπτεται τον χώρο που κατασκευάζεται η αίθουσα  δεν είναι και τόσο καλή. Όχι γιατί το έργο δεν κατασκευάζεται βάση μελέτης , αλλά γιατί η διευθέτηση των όμβριων υδάτων είναι δύσκολη ( δεν προβλέφτηκε πλήρως )  και θα πρέπει να την κάνει ο Δήμος. Το νερό μπροστά από το κτήριο είναι αρκετό αλλά και μέσα στο κτήριο η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης και ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Ράντος επισκέφτηκαν τον χώρο όπου  μηχανήματα του Δήμου προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα νερά , ενώ όλο Τιμ των Τεχνικών Υπηρεσιών ( Κώστας Τόλης , Φουρτούνης  Σωτήρης  και  Λίχος Νίκος )ήταν εκεί για να βοηθήσουν να βρεθεί λύση για  να σταματήσει να πλημμυρίζει ο εσωτερικός χώρος του κτηρίου.

Οι πρώτες σκέψεις  είναι να εκτελεστούν από τη ΔΕΥΑΚ εργασίες που δεν προβλεπόταν στο έργο και έχουν σχέση με δίκτυα κοινής ωφελείας (ύδρευση – αποχέτευση) και κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων . Οι συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής , της Περιφέρειας αλλά και αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου να καρποφορήσουν  κι έτσι ένα πολύπαθο έργο οδεύει  προς την ολοκλήρωσή του.

Εν τω μεταξύ ο κος Ράντος ξεδίπλωσε τις σκέψεις  του Δήμου για το πώς θα  αξιοποιηθεί  η σκεπή της αίθουσας  Πολλαπλών Χρήσεων προς όφελος των μαθητών που στερήθηκαν το μεγαλύτερο μέρος του αύλειου χώρου του σχολείου. Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες θα κατασκευαστεί  γήπεδο βόλεϊ όπου θα χρησιμοποιείται και  για άλλες δραστηριότητες του Σχολείου.

Πάντως αν όλα πάνε καλά ( παρ’  όλα τα προβλήματα ) η αίθουσα θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για την εκπαίδευση και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών που φοιτούν ή θα φοιτήσουν στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας.

aithoysa pollaplon likio nera (13) aithoysa pollaplon likio nera (12) aithoysa pollaplon likio nera (11) aithoysa pollaplon likio nera (10) aithoysa pollaplon likio nera (7) aithoysa pollaplon likio nera (6) aithoysa pollaplon likio nera (5) aithoysa pollaplon likio nera (8) aithoysa pollaplon likio nera (4) aithoysa pollaplon likio nera (3) aithoysa pollaplon likio nera (2) aithoysa pollaplon likio nera (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.