Πλημύρισε η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας

15 Μαρτίου, 2016 11:38 Επιμέλεια: /

deyak plimirise (2)

Η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας  είναι η επιχείρηση που μεριμνά για την ύδρευση και αποχέτευση Καλαμπάκας , και  να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στους Δημότες.

Ενίοτε όμως συμβαίνουν και τα παράξενα , όπως αυτό που έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Υπηρεσίας.

Το νέο κτήριο όπου στεγάζεται η Υπηρεσία πλημμύρησε από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που πλήττουν την περιοχή. Το πρόβλημα εστιάστηκε στο υπόγειο όπου φιλοξενεί και την μηχανογράφηση της Υπηρεσίας ( κομπιούτερ κ.λ.π. ). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι δύσκολες οι συναλλαγές με τους Δημότες που θέλησαν να κάνουν .

Το νερό όπως πληροφορηθήκαμε εισχώρησε στο κτήριο από το ασανσέρ και επεκτάθηκε στο υπόγειο , όπου με ειδικές αντλίες  γίνεται αποκατάσταση.

deyak plimirise (11) deyak plimirise (10) deyak plimirise (9) deyak plimirise (8) deyak plimirise (7) deyak plimirise (6) deyak plimirise (5) deyak plimirise (4) deyak plimirise (3) deyak plimirise (2) deyak plimirise (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.