Πλημύρισαν

12 Μαΐου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

plimira (3)

Έφτασε μισής ώρας έντονη βροχόπτωση για να γίνουν οι δρόμοι της πόλης μας πραγματικοί χείμαρροι  .Θα μου πείτε με τόσο νερό επόμενο είναι .

Ναι , αλλά  αυτή είναι η εύκολη ανάγνωση του θέματος . Η αλήθεια είναι  ότι δεν μεριμνούμε για τα αυτονόητα . Και ποια είναι αυτά ; Ο καθαρισμός  των φρεατίων και η απελευθέρωση  των  φραγμένων ρεμάτων και υπονόμων .

Δυστυχώς αυτά τα θεωρούμε περιττά . Να όμως που η φύση ενίοτε εκδικείται και έρχεται  κάποια στιγμή που απορούμε  γιατί έγινε το κακό .

Αλλά είναι όμως αργά !!!

Λοιπόν , ας μην τα ρίχνουμε όλα στην κακιά ώρα , ούτε στον δήμο , που δεν καθαρίζει τα φρεάτια  . Ας δούμε εμείς , ο καθένας  μας ,  τι μπορούμε να κάνουμε !!!

Φωτό αρχείου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.