Πλήγμα και για τους Κτηνοτρόφους η κατάρρευση της Γέφυρας της Διάβας

18 Ιανουαρίου, 2016 13:51 Επιμέλεια: /

DSC_5443_DCE

Την Γέφυρα της Διάβας επισκέφτηκε πριν λίγο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Τρικάλων και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αυτό έγινε κατόπιν προτροπής κτηνοτρόφων που με την κατάρρευση της γέφυρας αλλάζει πλέον η όλη διαδικασία διακίνησης των ζώων τους.

Ο κος Κόττης μιλώντας στο stagonnews ανέφερε ότι η πτώση της γέφυρας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που θα πλήξει σοβαρά την τοπική οικονομία και τους Κτηνοτρόφους.

Όσο γρηγορότερα αποκατασταθεί το πρόβλημα είπε , τόσο μικρότερες και ηπιότερες θα είναι αυτές οι επιπτώσεις. Γι’  αυτό ζήτησε από όλους τους αρμόδιους να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να αποκατασταθεί και πάλι η σύνδεση Καλαμπάκας – Διάβας από την Γέφυρα.

DSC_5439_DCE DSC_5438_DCE DSC_5437_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.