Πλατεία «Πλατάνου»

17 Σεπτεμβρίου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

plateia platanoy 2_DCE

Η πλατεία «ΠΛΑΤΑΝΟΥ» με τον ευρύτερο χώρο που φιλοξενεί την εβδομαδιαία  λαϊκή αγορά  είναι ένας χώρος ιστορικά εμβληματικός  για την Καλαμπάκα μια και εκεί υπήρχε μια μεγάλη  βρύση με τρεχούμενο νερό όπου συγκέντρωνε γύρω της τους Καλαμπακιώτες με τα ζώα  τους καθώς γυρνούσαν από τις αγροτικές δουλειές .

Όλα αυτά βέβαια θάφτηκαν  από το χρόνο και την πολεοδομική μεγέθυνση .

Σήμερα ο χώρος φιλοξενεί την εβδομαδιαία λαϊκή αγορά ενώ αισθητικά  είναι επιβαρυμένος  με τσιμέντο και άσφαλτο  ενώ χρησιμοποιείται   για παρκινγκ .

Πολλοί είναι Καλαμπακιώτες   που πιστεύουν ότι ο χώρος  πρέπει να  αναπλασθεί αλλάζοντας  εντελώς το κέντρο της πόλης ζητώντας μας να μεταφέρουμε την πρόταση με  το ερώτημα , τι σκέπτεται να κάνει επ΄αυτού  ο δήμος , στην δημοτική αρχή .

Εμείς δεν μπορούμε παρά να μεταφέρουμε τον  προβληματισμό δια μέσου τούτου  του βήματος  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Γρηγόρη τις δέκα διαφημιστικές πινακίδες γύρο από την πλατεία δεν τις είδες;
    Εγώ με την σειρά μου ,δια μέσου τούτου του βήματος ερωτώ τον άρχοντα της πόλης, πότε θα εφαρμόσει τον κανονισμό που εδώ και μήνες ψήφησαν στο δημοτικό συμβούλιο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.