Πλάκωσαν και οι ακρίδες

21 Μαΐου, 2015 07:54 Επιμέλεια: /

akrides

Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα που αντιμετωπίζουμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο πλάκωσαν και οι ακρίδες αναγκάζοντας τις αρμόδιες υπηρεσίες να εκδίδουν ανακοινώσεις ενημερώνοντας  το κοινό .

Και να ήταν μόνο οι ακρίδες πάει στον κόρακα . Έχουμε και  κάτι κουνούπια  στούκας με τους κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε απόγνωση  για τυχόν επανεμφάνιση συμπτωμάτων καταρροϊκού πυρετού  !!!

Τώρα για τις ακρίδες δεν ξέρω αν και τι μπορεί να γίνει  , μια και αυτά τα ζωύφια  (σκνίπες και αλογόμυγες  συγκεκριμένα  , για να είμαστε ακριβείς  και με την βιβλική αφήγηση  ) ,  ήταν μία  από τις δέκα πληγές του Φαραώ , αλλά για τον καταρροϊκό  το θέμα θεωρείτε λήξαν μια και , όπως πληροφορούμε , ο αρμόδιος Υπουργός έχει παραγγείλει  εμβόλια  όπως επιμόνως ζητούσαν πέρσι οι κτηνοτρόφοι αλλά κανένας δεν τους άκουγε !!!

Λέτε να επαληθευτούν οι βιβλικές καταγραφές και στην περίπτωσή  μας  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.