Πιστοποιητικό διάκρισης Tripadvisor για το 2016 έλαβε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

26 Μαΐου, 2016 18:10 Επιμέλεια: /

Πιστοποιητικό διάκρισης tripadvisor 2016

Ένα από τα ελάχιστα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα που έχουν λαβεί αυτόν τον τίτλο

Καλαμπάκα, 26 Μαΐου 2016

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών ανακοίνωσε σήμερα ότι βραβεύτηκε με ένα Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor®. Εδώ και έξι χρόνια, η απονομή του βραβείου αναγνωρίζει και τιμάει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο που προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών είναι από τα 2-3 Μουσεία Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα που έχουν τιμηθεί με ανάλογη διάκριση από το Tripadvisor.

Ο Διευθυντής του Μουσείου κ. Νίκος Πάλλας με αφορμή αυτή τη διάκριση, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε διπλα υπερήφανοι για τη μεγάλη αυτή διάκριση. Και αυτό γιατί αφενός μεν επιβραβεύει με τον καλύτερο και αντικειμενικότερο τρόπο μια προσπάθεια αρκετών χρόνων και αφετέρου επειδή η επιβράβευση προέρχεται από τους πλέον αρμόδιους να μας κρίνουν, δηλαδή τους επισκέπτες μας. Τους ευχαριστούμε για αυτό και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα, προκειμένου το Μουσείο μας να ανταποκριθεί πλήρως στους στόχους του, μέσα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των δράσεών του.»

«Με το Πιστοποιητικό Διάκρισης, το TripAdvisor επιβραβεύει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας που λάμβαναν σταθερά τιμητικά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες» λέει η Heather Leisman, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Βιομηχανικού μάρκετινγκ του TripAdvisor. «Αυτή η αναγνώριση βοηθά του ταξιδιώτες να εντοπίζουν και να κάνουν κράτηση σε επιχειρήσεις που σε τακτική βάση παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Το TripAdvisor είναι περήφανο για την καθοριστική συμβολή του ώστε οι ταξιδιώτες να αισθάνονται πιο σίγουροι όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους για κρατήσεις.»

Για το Πιστοποιητικό Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από τους πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.