Πιστεύει στο όραμα

26 Φεβρουαρίου, 2016 08:13 Επιμέλεια: /

sakelarioy+papageorgioy_DCE

Μια εξόχως κρίσιμη  ερώτηση – πρόκληση έθεσε ο  επικεφαλής της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου προς τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Χρήστο Παπαγεωργίου ο οποίος στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ παρουσίασε  το στρατηγικό σχέδιο δράσης του Δήμου 2015 – 2019 το οποίο κατά τον κ. Σακελλαρίου αποτελεί μια πολύ καλή έκθεση ιδεών .

Ποια ήταν η ερώτηση ; Αν ο Αντιδήμαρχος πιστεύει όσα ανέγνωσε . Και η απάντηση του αντιδημάρχου ;  Ότι το πόνημα  συνθέτει ένα όραμα . Δήμαρχε , άσε τον Αντιδήμαρχο να ονειρεύεται !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ονειροπόλοι, οραματιστές, πονήματα και μελέτες, αναπτυξιακά σοκ και το γεφύρι έπεσε!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.