Πίσω

22 Ιουνίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

DSC_4332_DCE

«Η συμμετοχή του πρωτογενούς τομέα στο ΑΕΠ της χώρας είναι της τάξης του 3% , ο ενεργός αγροτικός πληθυσμός έχει κατέβει σε μονοψήφιο αριθμό ( 8-9%) , όταν πριν από 25-30 χρόνια  ήταν 13% με τον ενεργό  αγροτικό πληθυσμός  να ανέρχεται  σε 28-30%. Άρα χρειάζεται ένας σχεδιασμός εθνικός ώστε να φτάσουμε και πάλι στα επίπεδα εκείνα..» , κατέληξε ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γελαλής μιλώντας στον τοπικό Αγροτικό Συνεταιρισμό .

Και εγώ ο αφελής που ξέρω ότι αυτά  είναι  κάποιες απ΄τις  συνέπειες  της Κ.Α.Π την οποία ωστόσο συνυπογράψαμε  και ακολουθούμε τις πολιτικές της όχι γιατί αυτό εξυπηρετεί τη χώρα αλλά χάρη  των ενισχύσεων – επιδοτήσεων , σε ποιόν να απευθύνω το ερώτημα πως  θα γίνει αυτή η επιστροφή πίσω ;

Και μη μου πει ο Χ  σημερινός κυβερνητικός παράγοντας ότι θα ξεσκίσει την Κ.Α.Π. γιατί θα του υπενθυμίσω τα λεγόμενα του σημερινού Πρωθυπουργού  για το μνημόνιο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.