Πίσω από το αυτί το μοιραίο χτύπημα για τον Παντελίδη

admin
admin
17 Μαρτίου 2016, 09:29

Στο φως έρχονται τα πρώτα στοιχεία για το πώς έχασε τη ζωή του ο ΠαντελήςΠαντελίδης μέσα στο τζιπ ένα μήνα μετά το θάνατο του. Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας στρέφουν τις έρευνες ακόμα περισσότερο στο ενδεχόμενο να μην οδηγούσε ο τραγουδιστής το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso.

Συγκεκριμένα, το μοιραίο χτύπημα για τον τραγουδιστή ήταν πίσω από το αυτί σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στον ανακριτή και την Τροχαία Ελληνικού το επίσημο πόρισμα μαζί με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από την καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου. Ταυτόχρονα αναμένεται και το πόρισμα του Αναστάσιου Δέδε, πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη.

Στην πρώτη θεώρηση ο ιατροδικαστής περιγράφει ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος και οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Συγκεκριμένα ο θάνατος επήλθε από κάταγμα 1,5 εκατοστό στο κρανίο πίσω από το αυτί έπειτα από πρόσκρουση με σιδερένιο στηθαίο. Δεν είχε υποστεί κάκωση στο θώρακα, ενώ είχε μόνο ένα σοβαρό χτύπημα στο γόνατο.

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα αναμένεται να δώσουν τα αποτυπώματα που έχουν ληφθεί από το αυτοκίνητο και συγκεκριμένα από το χειρόφρενο, το τιμόνι και τις ζώνες ασφαλείας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος το οδηγούσε. Φως στις συνθήκες του τροχαίου θα ρίξουν και τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, όταν αυτά ανακληθούν.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .