Πυροπροστασία

21 Ιουλίου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

fotia kalabaka (2)_DCE

Πολλά – λίγα , οι Ο.Τ.Α λαμβάνουν  από τον κρατικό προϋπολογισμό κάποια χρήματα  για πυροπροστασία . Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο  χωρίς να είναι και εμφανές αν οι Δήμοι αξιοποιούν ι αυτά τα χρήματα  προς τον σκοπό για τον οποίο τα λαμβάνουν  όπως λ.χ  καθαρισμός    περιαστικών  δασών   από  ξερά χόρτα , άνοιγμα δασικών δρόμων και μια σειρά άλλες μικροπαρεμβάσεις  που ελαχιστοποιούν  την πιθανότητα  εκδήλωσης φωτιάς από ένα τυχαίο γεγονός όπως το πέταμα ενός τσιγάρου ας πούμε  .

Το δάσος θέλει  καθαρισμό  και προσοχή για να μην συμβεί το κακό και αυτοί οι καθαρισμοί αν και όταν γίνονται  μάλλον είναι  πλημμελείς και ενθυμούμεθα τι δεν κάναμε όταν είναι πλέον αργά .

Πέραν αυτών θα πρέπει και ο κάθε πολίτης να προσέχει ώστε να μην γίνεται  , εν τη απροσεξία του  , αίτιος πρόκλησης φωτιάς  . Και πρέπει να παρεμβαίνουμε και λίγο παραέξω  από την αυλή  μας , κυρίως   σε περιοχές του πολεοδομικού ιστού που γειτνιάζουν με περιαστικά δάση  , ώστε να προστατεύουμε και τα σπίτι  μας και το δάσος από εκδήλωση πυρκαγιών .Αν αυτά τα απλά τα κάναμε δεν θα είχαμε αυτόν τον όγκο  πυρκαγιών κάθε χρόνο .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.