Πυρκαγιά στο συνεργείο του αμαξοστασίου των Τρικάλων

9 Φεβρουαρίου, 2016 09:08 Επιμέλεια: /

pyrkagia_DCE

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι στις 8 μ.μ περίπου το βράδυ της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2016 ξέσπασε πυρκαγιά στο συνεργείο του αμαξοστασίου του, στην περιοχή των Σαραγίων. Η πυρκαγιά συνοδεύτηκε από μικροεκρήξεις. Το συμβάν έγινε αμέσως αντιληπτό από τον φύλακα του αμαξοστασίου, ο οποίος ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, άνδρες και οχήματα της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Επίσης στο σημείο έφτασαν και περιπολικά με προσωπικό της ΑΔ Τρικάλων, αλλά και εργαζόμενοι, στελέχη του Δήμου. Παρών από το πρώτο λεπτό ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και αντιδήμαρχοι.
Η κατάσβεση διήρκεσε περίπου μία ώρα. Η πυρκαγιά δεν κατέκαψε σημαντικό υλικό του συνεργείου, παρά μόνο υποδομές. Για το περιστατικό διενεργείται ανάκριση από την Π.Υ. Τρικάλων και μετά το πέρας της, ο Δήμος και οι τρικαλινοί θα ενημερωθούν για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ανάκρισης γίνεται επεξεργασία και του υλικού που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που πριν λίγο διάστημα τοποθετήθηκαν στο αμαξοστάσιο.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: «Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο δυσάρεστο περιστατικό στο αμαξοστάσιο. Το συμβάν βρίσκει τον Δήμο μας σε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως, με τους πρώτους ελέγχους που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι δεν έχει καταστραφεί υλικό χρήσιμο για την πόλη μας και τα χωριά. Όσες βλάβες έγιναν, θα αποκατασταθούν άμεσα, από την Τρίτη κιόλας. Διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία συνέπεια στην υπηρεσία καθαριότητας και η αποκομιδή των απορριμμάτων θα συνεχιστεί κανονικά για όλους τους τρικαλινούς. Και αυτή τη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε με σκληρή δουλειά. Μόνη μας μέριμνα, η ομαλή λειτουργία του Δήμου μας. Ευχαριστώ εκ μέρους των τρικαλινών, τον διοικητή και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων για την άμεση επέμβασή τους και την εξαιρετική επαγγελματική τους συνείδηση.

Επίσης ευχαριστώ όλους, όσοι συνέβαλαν στη μείωση των κινδύνων της πυρκαγιάς και στην κατάσβεσή της, τους εργαζόμενους του Δήμου, τον Διοικητή και τους  αστυνομικούς της Α.Δ. Τρικάλων, τους αντιδημάρχους.

Από το γραφείο Τύπου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.