Πυρ και μανία ο Αγοραστός για την Λειτουργία Κέντρου Φιλοξενίας στην Καλαμπάκα

14 Μαΐου, 2016 08:42 Επιμέλεια: /

agorastos-new

Αρκετά θυμωμένος φέρεται να είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Αγοραστός από τις κινήσεις που γίνονται για την Λειτουργία Κέντρου Φιλοξενίας στην Καλαμπάκα.

Θεωρεί αδιανόητο να υπάρχουν και να περιφέρονται μετανάστες και πρόσφυγες στην πιο τουριστική περιοχή της Θεσσαλίας και στο μεγαλύτερο κέντρο Ορθοδοξίας.

Δεν είναι λογικό είπε , για οικονομικούς λόγους κάποιοι να έχουν δικαίωμα να δημιουργούν ότι επιθυμούν σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή .

Υποσχέθηκε να κάνει ότι μπορεί από την μεριά του και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μιχαλάκη , να αποτρέψουν σε πρώτη φάση την δημιουργία και σε δεύτερη να βγάλουν από το μυαλό κάποιων ότι η Καλαμπάκα προσφέρεται για την δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Φιλοξενίας στην Καλαμπάκα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.