Ποιότητα πόσιμου νερού

30 Ιουλίου, 2015 07:52 Επιμέλεια: /

diaba laiki sinelefsi ioyn 2015 (9)_DCE

Οι Διαβίτες  εκδήλωσαν  πριν καιρό ανησυχία για την ποιότητα του πόσιμου  νερού που πίνουν , τελικά το νερό του παραθεριστικού οικισμού της Κορομηλιάς , βρέθηκε ,  σύμφωνα με αναρτημένη ανακοίνωση του Συνδέσμου Συνιδιοκτητών Κορομηλιάς , να έχει    πρόβλημα .

Μια εξέλιξη που δυστυχώς εδραιώνει και τις ανησυχίες των κατοίκων της Διάβας που με το δίκιο  τους απαιτούν από την δημοτική αρχή να βρει λύση στο θέμα της διοχέτευσης των λυμάτων του οικισμού  στο  σύστημα αποχέτευσης του δήμου .

Αν τώρα σε αυτά , προστεθεί και το έγγραφο του Υπουργείου Υγείας , με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του Κ.Κ.Ε  Λάρισας  για την έλλειψη νερού  στο Μαυρέλι , ότι η ευθύνη ανήκει στην ΔΕΥΑ Καλαμπάκας  , μάλλον η δημοτική αρχή βρίσκεται μπροστά σε ένα σοβαρό θέμα που οφείλει να λύσει  άμεσα για να αποφύγει δυσάρεστες εξελίξεις  .

Πάντως εκείνος που , δυστυχώς , δικαιώνεται , είναι ο Λευτέρης Δημάσης που από καιρό τώρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου  για την ποιότητα του νερού της Διάβας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Τελικά στο δήμο Καλαμπάκας μας ποτίζουν δεν μας ραντίζουν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.