Ποιος ν΄ ακούσει ;

1 Ιουλίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

epimelitirio

Δικαιολογημένη η κραυγή αγωνίας του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων προς τον Υπουργό Οικονομίας , Υποδομών   για την τραγική κατάσταση που περιήλθαν οι επιχειρήσεις  από την τραπεζική αργία και  το κάπιταλ κοντρόλ  ως αποτέλεσμα της ανερμάτιστης απόφασης του Πρωθυπουργού να διεξάγει δημοψήφισμα .

«…Καταστροφική για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις  εξαγωγές, στον τουρισμό στην, αγροτική οικονομία  η διαμορφωθείσα  κατάσταση  καθώς  επιχειρήσεις , επιχειρηματίες  και εργαζόμενοι οδηγούνται σε πλήρη στραγγαλισμό και αφανισμό..» , σημειώνει η  διοίκηση του Επιμελητηρίου αλλά το θέμα είναι ότι μιλάει σε  ώτα μη ακουόντων  καθώς η πια η χώρα βρέθηκε εκτός προγράμματος από τα μεσάνυχτα  .

Και τώρα η μόνη ελπίδα επαφίεται στην ωριμότητα του λαού ο οποίος την Κυριακή στο δημοψήφισμα πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα όρθια και ζωντανή με ένα ηχηρό ΝΑΙ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.