Ποιος κυβερνάει το ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων;

5 Σεπτεμβρίου, 2017 10:14 Επιμέλεια: /

elafi sep 2017 (2)

Κύριε Παπαδόπουλε, κυρία Δριτσέλη,κύριε Σιμορέλη.

Το περασμένο Σάββατο συμφωνήσαμε-η Επιτροπή Αγώνα Ελαφίου και σεις- να επισκεφθείτε σε 2-3 βδομάδες το χωριό μας και ως τότε να μη γίνει καμιά απόπειρα υλοτόμησης του δάσους-εκδώσατε και σχετική ανακοίνωση.

Παραταύτα τη Δευτέρα,ολιγομελή ομάδα μισθοφόρων «υλοτόμων» με τη συνδρομή δεκάδων περιπολικών και πολλαπλάσιων αστυνομικών-κυρίως δυνάμεις της ΟΠΚΕ άπό τα Τρίκαλα εκστρατευσαν στο δάσος Ελαφίου,όπου συνάντησαν την ομόθυμη,σθεναρή αντίσταση των κατοίκων.

Κύριοι κυβερνητικοί Βουλευτές

σας περιμένουμε τις επόμενες μέρες στο χωριό μας,στο δημόσιο δάσος μας.

Εως τότε,προσδοκάμε-πολλοί από μας και ως υποστηρικτές σας- ότι θα ορθώσετε επιτέλους το αναστημά σας και θα πάψτε να συμπεριφέρεσθε ως ανδρείκελα του γραμματέα-τσιφλικά.

 

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΛΑΦΙΟΥ

4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.