Ποιος ήταν ο ειδήμων που έριξε χαλίκι στον δρόμο Διάβα – Σαρακίνα ??

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Φεβρουαρίου 2016, 20:20

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί ατύχημα στον δρόμο που οδηγεί από την Σαρακίνα στην Διάβα , τώρα μάλιστα που η κυκλοφορία έχει αυξηθεί κατά πολύ.

Ήταν ήδη επικίνδυνος ο εν λόγω δρόμος , αλλά κάποιοι πήγαν και τον έκαναν πιο επικίνδυνο , πιθανώς από αμέλεια.

Σήμερα θέλησαν ( πιθανόν υπηρεσίες του Δήμου ) να κάνουν μια μικρή διάνοιξη στις στροφές του δρόμου από την Διάβα μέχρι την γέφυρα της Σαρακίνας για να κάνουν πιο ασφαλή την κυκλοφορία των οχημάτων.

Αυτή η πράξη ως εδώ είναι καλή και η σκέψη σωστή , αλλά μέχρις εκεί αφού όλα χάλασαν όταν θέλησαν να γεμίσουν την έκταση που διάνοιξαν  με χαλίκι ( 3α). Όμως δεν έριξαν χαλίκι μόνο στα πρανή του δρόμου αλλά χαλίκωσαν και την άσφαλτο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κάποιο αυτοκίνητο να γλιστρήσει  με ότι αυτό σημαίνει. Ο κίνδυνος όμως είναι  πολύ μεγαλύτερος  για μηχανάκια και γενικώς δίκυκλα.

Προτρέπουμε ο Δήμος ( και δη ο Δήμαρχος να δώσει εντολή )το ταχύτερο να καθαρίσει τον δρόμο από το χαλίκι πριν συμβεί κάποιο ατύχημα και έχουμε τραυματισμούς.

Σε όσους κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο τους προτρέπουμε να είναι πιο προσεκτικοί  από τις προηγούμενες ημέρες, γιατί ο δρόμος έχει γίνει πλέον πιο επικίνδυνος….

20160202_185109_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .