Ποιος είπε ότι οι Έλληνες δεν είναι εργατικοί !!!

3 Αυγούστου, 2015 13:04 Επιμέλεια: /

xrysothires (2)_DCE

Πολλοί είναι αυτοί ( κυρίως κάποιοι δανειστές μας) που προσβάλουν τους Έλληνες λέγοντας πως δεν είναι εργατικοί. Πρόκειται για μεγάλο ψέμα που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Είναι δυνατόν τεμπέληδες να έχουν σκάψει τον μισό Κόζιακα και μάλιστα κακοτράχαλο έδαφος με μετακίνηση βράχων και ρίζες από τεράστια έλατα ;

Είναι να απορεί λοιπόν κανείς  με τους χρυσοθήρες που κατά καιρούς οργώνουν ορεινές περιοχές της Πίνδου , ανοίγοντας τεράστιους λάκκους ( ούτε μηχάνημα δεν θα μπορούσε ) ψάχνοντας προφανών για λίρες που έθαψαν παλαιότερα σε διάφορα σημεία.

Το παράξενο είναι ότι το σκάψιμο είναι τόσο πολύ και σε πολλά σημεία που απορεί κάποιος πόσες λίρες κρύβει στα σπλάχνα του ο Κόζιακας. Και επειδή έχουμε ξαναγράψει ρεπορτάζ ( πριν λίγα χρόνια)  για το συγκεκριμένο θέμα , για να συνεχίζεται το σκάψιμο μάλλον δεν βρέθηκε κάτι.

Τώρα αν ρωτάει κάποιος τι επιπτώσεις έχει στο περιβάλλον το συνεχή σκάψιμο του βουνού , από την εικόνα που αντικρίζει κάποιος , μάλλον τίποτα. Και αν μάλιστα οι επίδοξοι χρυσοθήρες ( που περνούν μέρες στο βουνό) αν μάζευαν τα πλαστικά ποτήρια του καφέ , τα πολλά άδεια πακέτα τσιγάρων και  τα μπουκάλια νερού , θα περνούσαν απαρατήρητοι …..

xrysothires (3)_DCE xrysothires (2)_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.