Ποιος είπε ότι οι Έλληνες δεν είναι εργατικοί !!!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
3 Αυγούστου 2015, 13:04

Πολλοί είναι αυτοί ( κυρίως κάποιοι δανειστές μας) που προσβάλουν τους Έλληνες λέγοντας πως δεν είναι εργατικοί. Πρόκειται για μεγάλο ψέμα που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Είναι δυνατόν τεμπέληδες να έχουν σκάψει τον μισό Κόζιακα και μάλιστα κακοτράχαλο έδαφος με μετακίνηση βράχων και ρίζες από τεράστια έλατα ;

Είναι να απορεί λοιπόν κανείς  με τους χρυσοθήρες που κατά καιρούς οργώνουν ορεινές περιοχές της Πίνδου , ανοίγοντας τεράστιους λάκκους ( ούτε μηχάνημα δεν θα μπορούσε ) ψάχνοντας προφανών για λίρες που έθαψαν παλαιότερα σε διάφορα σημεία.

Το παράξενο είναι ότι το σκάψιμο είναι τόσο πολύ και σε πολλά σημεία που απορεί κάποιος πόσες λίρες κρύβει στα σπλάχνα του ο Κόζιακας. Και επειδή έχουμε ξαναγράψει ρεπορτάζ ( πριν λίγα χρόνια)  για το συγκεκριμένο θέμα , για να συνεχίζεται το σκάψιμο μάλλον δεν βρέθηκε κάτι.

Τώρα αν ρωτάει κάποιος τι επιπτώσεις έχει στο περιβάλλον το συνεχή σκάψιμο του βουνού , από την εικόνα που αντικρίζει κάποιος , μάλλον τίποτα. Και αν μάλιστα οι επίδοξοι χρυσοθήρες ( που περνούν μέρες στο βουνό) αν μάζευαν τα πλαστικά ποτήρια του καφέ , τα πολλά άδεια πακέτα τσιγάρων και  τα μπουκάλια νερού , θα περνούσαν απαρατήρητοι …..

xrysothires (3)_DCE xrysothires (2)_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .