Ποιος είναι δήμαρχος ;

30 Ιουλίου, 2016 08:18 Επιμέλεια: /

agorastos gefyra synentefxi (1)

Αν και είναι γνωστό ότι δήμαρχος Καλαμπάκας με την βούληση της πλειοψηφίας των δημοτών εξελέγη και είναι ο Χρήστος Σινάνης , εν τούτοις αυτό το αμφισβήτησε ευθέως ο κ. Σακελλαρίου κατά την ανταλλαγή πυρών στην συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου αναρωτώμενος αν δήμαρχος Καλαμπάκας είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης ή ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός . Τι απάντησε ο Δήμαρχος  «…εμένα όποιος μου δώσει χρήματα και ο Τσίπρας να είναι αυτός θα τα αποδεχθώ και θα πω και ευχαριστώ…» !!! Δήμαρχε, είναι δυνατόν να μην τα πάρεις ; Αλλά γιατί ειδική αναφορά στον Τσίπρα ; Τόσο ποια υπερβατικό είναι να είσαι με τον Τσίπρα ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε δεν κατάλαβες ακόμα, ότι η γέφυρα είναι έργο της περιφέρειας και κανένας δεν σου έδωσε χρήματα. Αδίκως στριμώχνεστε οι υπόλοιποι για φωτογραφίες.
    Αν είχατε προλάβει το κακό ο κυρίαρχος λαός δεν θα είχε υποστεί την ταλαιπωρία και με τα 3,5 εκατομμύρια θα είχαν κατασκευαστεί άλλα έργα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.