Ποιος ασχολείται ;

4 Ιουλίου, 2014 08:09 Επιμέλεια: /

DSCF8404_DCE

Όχι δεν είναι φωτό αρχείου από Φθινοπωρινό τοπίο . Είναι μια χθεσινή φωτό που αποτυπώνει την πραγματικότητα σε παρκάκι της Πατριάρχου Δημητρίου Α” καθώς το δένδρο που είναι φυτεμένο εκεί μάλλον είναι άρρωστο καθώς αποδεικνύει το ρίξιμο των φύλλων .
Θα μου πείτε τώρα , πως εδώ είναι οι άνθρωποι άρρωστοι , με τις αρρώστιες των δένδρων θα ασχολούμαστε τώρα ;
Ναι , πράγματι οι άνθρωποι της εποχής της κρίσης βιώνουν μια γενικότερη αρρώστια αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τις αρρώστιες των δένδρων .
Λοιπόν , το εν λόγω δένδρο θα στεγνώσει , αν δεν υπάρξει μέριμνα , οι άνθρωποι που απολάμβαναν τον παχύ του ίσκιο δεν θα τον έχουν και μοιραία θα χαθεί η ατμόσφαιρα της γειτονίας που τόσο πολύ μας λείπει .
Να λοιπόν γιατί είναι σημαντικό οι αρμόδιοι να ασχοληθούν με την αρρώστια του εν λόγω δένδρου !!!
Δημοτικοί άρχοντες που είστε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.