Ποιοι ΟΤΑ δεν έχουν υποβάλει οικονομικά στοιχεία Ν.Π. – Η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. μέσα στη λίστα

17 Μαΐου, 2016 11:45 Επιμέλεια: /

kenakap

Εκατοντάδες Νομικά Πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν έχουν υποβάλει ως οφείλουν, σύμφωνα με τη σχετική υποχρέωση της Χώρας, τα οικονομικά στοιχεία τους, για το α” τρίμηνο του 2016.

Όπως αναφέρεται στο εξαιρετικά επείγον έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών, «δεδομένου ότι το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για την υποβολή των εν λόγω δελτίων έχει παρέλθει», οι προαναφερόμενοι Φορείς καλούνται να ενσωματώσουν τα οικονομικά στοιχεία τους, το αργότερο έως τις 27 Μαΐου 2016.

Επίσης, στο ίδιο έγγραφο ζητείται από τους Ο.Τ.Α., η ορθή και πλήρης υποβολή των στατιστικών δελτίων των Ν.Π.∆.∆. και Ν.Π.Ι.∆. µηνός Μαρτίου 2016 (εάν ανήκουν στο ΜΦΓΚ) ή α’ τριµήνου 2016 (εάν δεν ανήκουν στο ΜΦΓΚ), στη βάση δεδοµένων που τηρείται στο Υπουργείο Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης (βάση ΥΠΕΣ∆Α – ΕΕΤΑΑ).

Τα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), που δεν έχουν υποβάλει οικονομικά στοιχεία ΕΔΩ

epoli.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Γεια σου κυρ΄ πρόεδρε με τις στελε – χάρες σου.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.