Πεζόδρομος πάρκινγκ

16 Νοεμβρίου, 2015 18:16 Επιμέλεια: /

DSD_2757_DCE

Το λογικό είναι ότι οι πεζόδρομοι είναι για τους πεζούς και όχι για πάρκινγκ  αυτοκινήτων . Αυτό ισχύει σε όλο τον κόσμο  εκτός από την Καλαμπάκα απ΄ ότι φαίνεται  . Ο δήμος μόλις πρόσφατα πεζοδρόμησε ένα τμήμα της οδού Οικονόμου , δίπλα στην βιβλιοθήκη . Έ , από την ώρα που ο νέος πεζόδρομος δόθηκε προς χρήση στους πολίτες της πόλης , μόνο άνθρωποι δεν κυκλοφορούν καθώς τείνει να μεταβληθεί σε παρκινγκ    αυτοκινήτων .

Βεβαίως υπάρχει αστυνόμευση που επιβάλει την τάξη . Ναι , σαφώς υπάρχει αστυνόμευση που προσπαθεί να ελέγξει την κυκλοφοριακή ροή και την εύρυθμη λειτουργία του εμπορικού κέντρου . Αλήθεια όμως , χρειάζεται αστυνόμευση για τα αυτονόητα ; Ότι δηλαδή οι πεζόδρομοι είναι για τους πεζούς και όχι για τ΄ αυτοκίνητα ; Μάλλον , εν Καλαμπάκα , χρειάζεται απ΄ ότι φαίνεται μια καθώς  τα αυτονόητα  δεν είναι καθόλου αυτονόητα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.