Πέταξαν κουφάρια ζώων στο ποτάμι !!!

27 Ιουλίου, 2016 18:42 Επιμέλεια: /

koyfaria zoon

Ντροπή , ντροπή , ντροπή … είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς , σχολιάζοντας την εικόνα παράμερα του Πηνειού ποταμού στον δρόμο προς την Σαρακίνα.

Χθες το απόγευμα λάβαμε μια ανώνυμη καταγγελία ότι κάποιος-οι  πέταξαν στο ποτάμι 12 κουφάρια ζώων , με ότι αυτό σημαίνει για το περιβάλλον.

Ψάξαμε αρκετά για να ανακαλύψουμε τον χώρο και τελικά ανακαλύψαμε ότι η αναφορά στο γεγονός ήταν αλήθεια.

Δεν βρήκαμε 12 κουφάρια αλλά λιγότερα γιατί τα υπόλοιπα τα είχαν ¨παραλάβει ¨ αδέσποτα σκυλιά που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Φαίνεται αυτός που προέβη στην συγκεκριμένη πράξη δεν κατανοεί ότι επιβαρύνοντας το περιβάλλον , επιβαρύνει την δική του ζωή αλλά και των δικών του.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός αφού δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε.

Αν όμως κάποιος περαστικός παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση την Δευτέρα ή την Τρίτη ας  επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή ας δώσει ανώνυμα τις πληροφορίες σε μας και εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Πρέπει επί τέλους κάποιοι να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για την ανευθυνότητα και ασυδοσία που τους διακατέχει…..

koyfaria zoon (1) koyfaria zoon (2) koyfaria zoon (4) koyfaria zoon (3) koyfaria zoon (5)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.