Περιβαλλοντική συνείδηση

18 Δεκεμβρίου, 2015 19:38 Επιμέλεια: /

skoypidia potami 2_DCE

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε ο δ/ντής της ΠΑΔΥΘ την κατάσταση με την διαχείριση στερεών αποβλήτων κάτι που απαιτεί , όπως είπε χαρακτηριστικά , την εκπόνηση ενός τοπικού σχεδίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων το οποίο και παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Πολλά και ενδιαφέροντα έχει το περιεχόμενό του που όμως μάλλον κινούνται σε μια  ιδεατή  διάσταση  δύσκολο να υλοποιηθεί στην πράξη , καθώς απουσιάζει ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο που έχει να κάνει με την απουσία περιβαλλοντικής συνείδησης  της κοινωνίας .

Λοιπόν , αν δεν δημιουργηθεί περιβαλλοντική συνείδηση σε όλους μας και δεν καταλάβουμε άπαντες ότι πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος , μάλλον θα αργήσουμε να πετύχουμε κάτι θετικό στο μείζον αυτό   θέμα . Λοιπόν , όλα ξεκινούν από την οικογένεια και από το σχολείο . Εκεί θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια ευαισθητοποίησης και δημιουργίας περιβαλλοντική συνείδησης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.