Περιβαλλοντική συνείδηση

6 Ιουνίου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

platanodasos 1_DCE

Η 5η Ιουνίου είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον και ειδικότερα στην προστασία του Περιβάλλοντος  θέλοντας να μας υπομνήσει  την ευθύνη , ατομική και συλλογική , για την ανάγκη προστασίας του από κάθε ενέργεια που το επιβαρύνει .

Ωστόσο φαντάζει  ένοχα υποκριτικό  να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να το επιβαρύνουμε και να ερχόμαστε εκ των υστέρων  και να δηλώνουμε φίλοι του περιβάλλοντος , του οικοσυστήματος  .

Αλήθεια είναι ότι η υποβάθμιση ή η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι το τίμημα της τεχνολογικής εξέλιξης . Ωστόσο όμως είναι και οι ατομικές  ή συλλογικές ανευθυνότητές μας που λειτουργούν επιβαρυντικά καθώς μπορεί να δηλώνουμε όλοι την ευαισθησία μας προς το περιβάλλον , εντός του οποίου ο πλαστουργός τοποθέτησε τον έλλογο ον , τον άνθρωπο , αλλά πρακτικά προβαίνουμε από την πλέον αθώα πράξη μέχρι την πλέον επιβαρυντική σε βάρος του .

Λοιπόν καλές οι παγκόσμιες ημέρες αλλά μάλλον υποκρύπτουν ενοχές γι΄ αυτά που οφείλουμε να κάνουμε και δεν κάνουμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.