Περιβαλλοντική επιβάρυνση

31 Ιουλίου, 2017 07:49 Επιμέλεια: /

ailia

Παρατηρητικός συμπολίτης με πληροφόρησε ότι κινούμενος απόγευμα  από Διάβα προς Καλαμπάκα παρατήρησε ότι η βραχώδης πλαγιά του Προφήτη Ηλία λαμπίριζε στις ακτίνες του ήλιου λες και εκατοντάδες αστέρια είχαν πέσει από τον ουρανό .Το φαινόμενο τον οδήγησε στην κορυφή του λόφου προκειμένου να λύσει το μυστήριο το οποίο τελικά ήταν απλούστατο . Οι νυχτερινοί θαμώνες  του χώρου πίνοντας  κρασιά και μπύρες πετάνε τα μπουκάλια στο βράχο με αποτέλεσμα όλη η πλαγιά να έχει γεμίσει από θραύσματα  τα οποία αντανακλούν στις ακτίνες του ήλιου δημιουργώντας  ένα απίστευτο θέαμα . Ωστόσο ο κίνδυνος  πρόκλησης  πυρκαγιάς αλλά και επιβάρυνσης του περιβάλλοντος είναι έντονος και κάτι πρέπει να γίνει !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • 16 ΓΕΝΑΡΗ

    Περιβαλλοντική αναβάθμιση!!
    Εγώ κινούμενος από Καλαμπάκα προς Διάβα όταν έφτασα στην γέφυρα είδα να βγαίνει άφθονο νερό λες και ήταν πηγή, κατέβηκα και είδα τα λύματα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.