Περισσότερος φωτισμός

3 Νοεμβρίου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

dimoyla epaggelmaties 1_DCE

Η αλήθεια είναι ότι όπου τις νυχτερινές ώρες  δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός  σε κάποιες γωνιές της πόλης , εκεί παρατηρούνται διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν ατμόσφαιρα γκέτο . Μια τέτοια περίπτωση είναι και το κάτω κομμάτι της πλατείας «ΔΗΜΟΥΛΑ» που ενώ διαμορφώθηκε για να αποτελεί ένα όμορφο κομμάτι ανάσας στο κέντρο του πολεοδομικού ιστού τελικά , κατάντησε να μεταβληθεί σε γκέτο .

Λοιπόν , η δημοτική αρχή που έχει την κύρια ευθύνη συντήρησης και προστασίας των δημόσιων χώρων οφείλει να το δει και να κάνει ότι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει .

Η αποκατάσταση των βλαβών που έχουν  υποστεί οι υποδομές , η καθαριότητα , ο έλεγχος και κυρίως ο φωτισμός κατά τις νυχτερινές ώρες , πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητές της .

Αντιδήμαρχε έργων , δεν λέω να πάρεις το γκρά και να κόφτεις βόλτες τις νυχτερινές ώρες , αλλά όχι και  παντελή απουσία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.