Περίοδος εγκαινίων ;

30 Σεπτεμβρίου, 2016 07:50 Επιμέλεια: /

kastraki geologikoo (1)

Είναι σαφές ότι  μέχρι τέλους του έτους ή το πολύ μέχρι στις αρχές του 2017 μια σειρά έργα που εκτελεί η Περιφέρεια και  εδράζονται στην Καλαμπάκα και στην ευρύτερη περιοχή θα έχουν ολοκληρωθεί και θα έχουν ενταχθεί στην υπηρέτηση του σκοπού που έγιναν . Το μικρό πλανητάριο Μετεώρων , το ανακαινισμένο παλιό δημοτικό  σχολείο Καστρακίου , όπου θα στεγαστεί  το  γεωλογικό μουσείο ,το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων  , η γέφυρα Θεόπετρας , αναμένεται να εγκαινιασθούν προσεχώς με πολλαπλά  οφέλη . Αν τώρα  σ΄ αυτά προστεθούν το φράγμα Ληθαίου , το Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας και  η αποκατεστημένη γέφυρα  Διάβας , τότε το πρόσημο είναι  θετικό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  Επιτέλους δικαιώνετε ο αγώνας και υλοποιείτε η πρόταση του κυρίου Χορμόβα για το Γεωλογικό μουσείο στο Καστράκι.
  Επιτέλους πιάνει τόπο το έργο του κυρίου Καχριμανίδη με την λειτουργία του Κέντρου ψηφιακής απεικόνισης Μετεώρων. Για την κατασκευή του οποίου η αρχαιολογία τον οδήγησε στα δικαστήρια όπου δικαιώθηκε.
  Επιτέλους πιάνει τόπο η πρόταση του ΤΑΠ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ( 1994) για μια αίθουσα προβολής της δημιουργίας των ΜΕΤΕΩΡΩΝ σε Video Worod (τεχνολογία της εποχής εκείνης).
  Τα αναφέρω γιατί σε λίγο καιρό θα δούμε τον οραματιστή των κλειστών δρόμων και τον ονειροπόλο των πανσεδοπάρκων να στριμώχνονται να κόψουν την κορδέλα.
  Ο μόνος που άξιος συγχαρητηρίων είναι ο κύριος Αγοραστός.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.