Περίοδος εγκαινίων ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
30 Σεπτεμβρίου 2016, 07:50

Είναι σαφές ότι  μέχρι τέλους του έτους ή το πολύ μέχρι στις αρχές του 2017 μια σειρά έργα που εκτελεί η Περιφέρεια και  εδράζονται στην Καλαμπάκα και στην ευρύτερη περιοχή θα έχουν ολοκληρωθεί και θα έχουν ενταχθεί στην υπηρέτηση του σκοπού που έγιναν . Το μικρό πλανητάριο Μετεώρων , το ανακαινισμένο παλιό δημοτικό  σχολείο Καστρακίου , όπου θα στεγαστεί  το  γεωλογικό μουσείο ,το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων  , η γέφυρα Θεόπετρας , αναμένεται να εγκαινιασθούν προσεχώς με πολλαπλά  οφέλη . Αν τώρα  σ΄ αυτά προστεθούν το φράγμα Ληθαίου , το Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας και  η αποκατεστημένη γέφυρα  Διάβας , τότε το πρόσημο είναι  θετικό !!!

 • ΟΧΙάς

  Επιτέλους δικαιώνετε ο αγώνας και υλοποιείτε η πρόταση του κυρίου Χορμόβα για το Γεωλογικό μουσείο στο Καστράκι.
  Επιτέλους πιάνει τόπο το έργο του κυρίου Καχριμανίδη με την λειτουργία του Κέντρου ψηφιακής απεικόνισης Μετεώρων. Για την κατασκευή του οποίου η αρχαιολογία τον οδήγησε στα δικαστήρια όπου δικαιώθηκε.
  Επιτέλους πιάνει τόπο η πρόταση του ΤΑΠ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ( 1994) για μια αίθουσα προβολής της δημιουργίας των ΜΕΤΕΩΡΩΝ σε Video Worod (τεχνολογία της εποχής εκείνης).
  Τα αναφέρω γιατί σε λίγο καιρό θα δούμε τον οραματιστή των κλειστών δρόμων και τον ονειροπόλο των πανσεδοπάρκων να στριμώχνονται να κόψουν την κορδέλα.
  Ο μόνος που άξιος συγχαρητηρίων είναι ο κύριος Αγοραστός.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .