Περιοδείες Μικέλη Χατζηγάκη σε χωριά του Ασπροποτάμου

28 Ιουλίου, 2017 08:09 Επιμέλεια: /

Screen Shot 2017-07-27 at 10.46.59 AM

Με αφορμή της γιορτή της Αγίας Παρασκευής ο Μικέλης Χατζηγάκης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις στο Χαλίκι, στην Μουτσιάρα και στην Τζούρτζια. Ο νεαρός τρικαλινός συνομίλησε με πολλούς ανθρώπους των χωριών αυτών για τα τοπικά προβλήματα. Δεσμεύτηκε, μάλιστα, να τα μεταφέρει, προτείνοντας και λύσεις, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν ρωτήθηκε για την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας να κυβερνήσει μίλησε για το αναλυτικό και συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει καταθέσει το κόμμα και υπογράμμισε πως αυτό θα υλοποιηθεί από τους ικανότερους ανθρώπους που έχει η πατρίδα. Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί πως θα κάνει «ανανέωση των αρίστων».

Επίσης, ο Μικέλης είπε πως αργά η γρήγορα θα κλείσει αυτός ο κύκλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον. Τόνισε πως τα «επόμενα χρόνια δεν προμηνύονται εύκολα, όμως θα είναι πολύ καλύτερα από τη τελευταία πενταετία. Η Ελλάδα έχει και φυσικό και ανθρώπινο πλούτο και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και στους δύο τομείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα πλεονεκτήματα της χωράς και να χρησιμοποιήσει τους αξιότερους για αυτό τον σκοπό. Είμαι βέβαιος πως θα κάνει μια κυβέρνηση από αρίστους, κόντρα στην σημερινή μετριοκρατεία, και θα βγάλει την πατρίδα από την σημερινή παρακμή.»

Screen Shot 2017-07-27 at 10.46.59 AM Screen Shot 2017-07-27 at 10.48.21 AM

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.