Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Στεργίου στην Καλαμπάκα

admin
admin
25 Νοεμβρίου 2016, 21:08

Περιοδεία σε Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμπάκας, στον ΟΑΕΔ και στην Ξυλοτεχνική Σχολή Καλαμπάκας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 25 Νοέμβρη η Τ.Ε. Υπαίθρου Τρικάλων & η ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε κατά την περιοδεία ο Κώστας Στεργίου αναφέρθηκε , μεταξύ άλλων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αναφέρθηκε στο αντιδραστικό νομοσχέδιο που αφορά την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων και  έφερε προς ψήφιση στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τόνισε ότι η Κυβέρνηση διατήρησε όλο το προηγούμενο αντιδραστικό πλαίσιο των Κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οικοδομεί το νέο στην ίδια βάση.

Το νομοσχέδιο έχει ως στόχο να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης στο να μαζεύει φόρους, χαράτσια & πρόσθεσε ότι φιλολαϊκή διοίκηση και αντιλαϊκή πολιτική δεν πάνε μαζί.

Σημείωσε ότι οι μετατάξεις δεν είναι εξασφαλισμένες, και ότι δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις για να καλυφθούν τα κενά, οι ελλείψεις, και οι αναγκαίοι διορισμοί παραπέμπονται στις καλένδες.

Τα κενά και οι ελλείψεις στις Υπηρεσίες θα καλυφθούν από μετακινήσεις και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων.

Κατά την επίσκεψη στην Ξυλοτεχνική Σχολή είχε συνάντηση με την Διεύθυνση & το προσωπικό της Σχολής που αναφέρθηκαν στα προβλήματα και τις ελλείψεις της Σχολής.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της Σχολής και τόνισε ότι το ΚΚΕ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την ανάδειξη των προβλημάτων στη Βουλή μετά από σχετικό υπόμνημα που θα συνταχθεί.

Συζήτηση επίσης έκανε και με τους σπουδαστές της Σχολής και αναφέρθηκε τόσο για τα προβλήματα  των σπουδών τους όσο και της προοπτικής  μετά από αυτές, για την αβεβαιότητα και την ανεργία, την ανασφάλεια και την υποαπασχόληση που βιώνει σήμερα η νέα γενιά.

Τους κάλεσε να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ & την ΚΝΕ για να πιάσει τόπο ο  αγώνας ενάντια στις πολιτικές που τσακίζουν τα όνειρα και το μέλλον της νέας γενιάς.

Τ.Ε  Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .