Περιοδεία των υποψηφίων τις «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιοχή του πρώην Δήμου Κλεινοβού

admin
admin
10 Απριλίου 2019, 17:30

Στα χωριά του πρώην Δήμου Κλεινοβού περιόδευσε την Κυριακή 7 Απριλίου κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Τα χωριά που επισκέφθηκαν ήταν ο Κλεινοβός, τα Αμπέλια, η Χρυσομηλιά, η Καλογριανή, το Παλιοχώρι, η Αηδόνα και η Γλυκομηλιά.

Στην περιοδεία συμμετείχαν

  • ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων Γιώργος Χαντζιάρας
  • ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Δημουλάς καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη του Κ.Κ.Ε.

Ανηφορίζοντας σε αυτά τα όμορφα μέρη του τόπου μας διαπιστώνει κανείς για άλλη μια φορά την ερημοποίηση της περιοχής…….

Όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν  και οι τοπικές αρχές, Περιφέρεια και Δήμος, με τις πολιτικές τους πρακτικές, εγκαταλείφθηκαν  και απαξιώθηκαν  όλα τα χωριά!

Έτσι και στα δικά μας χωριά, η ίδια τακτική, με τους κατοίκους να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν πέρα από τα γενικά προβλήματα και τα τοπικά.

Η περιοχή παρατημένη που τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα τόσο στο δημοτικό δίκτυο, στο επαρχιακό, αλλά και μέσα στα ίδια τα χωριά.

Έργα που ξεκινήσανε σταματήσανε ενώ καθημερινά παρατηρούνται αποκολλήσεις βράχων και οι δρόμοι μεταξύ των χωριών προσπαθούν να διατηρηθούν με μερεμέτια που τους υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο. Μάλιστα η επικινδυνότητα των σημείων είναι τόσο μεγάλη για τους διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή, αφού δεν υπάρχει ούτε προστατευτικό πλέγμα παρά μόνο για λίγα μέτρα!

Φυσικά δεν λείπουν και εκεί προβλήματα με το δίκτυο νερού, καθώς και ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα, τα σχολεία, τις μετακινήσεις, κ.α.

Ο Δήμος όμως μα και η Περιφέρεια Θεσσαλίας αδιαφορούνε, μέχρι να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Αφού τα έργα πρόληψης, αντιδιαβρωτικά, αντιπλημμυρικά, αντισεισμικής θωράκισης, και αντιπυρικά δεν είναι επιλέξιμα από την Ε.Ε. επειδή δεν αποφέρουν κέρδος!

Αφού η τακτική της Ε.Ε είναι καλύτερα να αποζημιώνουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, παρά να προλαμβάνουν!!

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καλούμε τους κατοίκους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτιά μας σε όλες τις κάλπες ώστε από καλύτερες θέσεις να διεκδικήσουμε να δοθεί άμεσα η αναγκαία κρατική χρηματοδότηση για την πλήρη μελέτη και κατασκευή των αναγκαίων αντιπλημμυρικών, αντιδιαβρωτικών και άλλων έργων υποδομής(οδικό δίκτυο, δίκτυο ύδρευσης, κ.α.) για την ασφάλεια και την αξιοπρεπή ζωή των κατοίκων!

 

Δυναμώνουμε τη φωνή μας!                           

Δυναμώνουμε παντού τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σε Κοινότητες,Δήμους,Περιφέρεια,και Ευρωβουλή!

 ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ-  10/04/2019  

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .