Θετική η γνωμοδότηση επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

25 Απριλίου, 2017 22:57 Επιμέλεια: /

DSC_5120

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας η συζήτηση του θέματος που αφορούσε τη γνωμοδότηση επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος με τίτλο «Θέσπιση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του Ιερού χώρου των Μετεώρων», προς εφαρμογή του άρθρου 2 παρ.2 του Ν 2351/1995 (Φ.Ε.Κ.:225/Α’/01-11-1995) .

Η συζήτηση του θέματος κράτησε αρκετές ώρες με τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη θετική γνωμοδότηση επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος με τρεις παρατηρήσεις που προτάθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και τον Περιεφερειακό Σύμβουλο κ. Μπουτίνα.

Οι τρεις παρατηρήσεις που έγιναν δεκτές κατά πλειοψηφία είναι:

1ον. Να αναφερθούν επακριβώς οι βράχοι που θα ισχύουν οι απαγορεύσεις και να μην μείνει το σχέδιο με ασάφεια με την λέξη κ.τ.λ

2ον. Να αυξηθεί ο χρόνος διαβούλευσης από έναν χρόνο σε δύο χρόνια έτσι ώστε να γίνει η χαρτογράφηση των αναρριχητικών διαδρομών

3ον. Όσοι επαγγελματίες δραστηριοποιούνται στα Μετέωρα να συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι τη συνταξιοδότηση τους.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.