Περίεργον ενταύθα

16 Ιανουαρίου, 2016 08:22 Επιμέλεια: /

359043-005_DCE

Εντύπωση προξένησε σε πολλούς πρωινούς εποχούμενους Καλαμπακιώτες η εικόνα που παρουσίαζε την Παρασκευή το πρωί η κεντρικός δρόμος της πόλης . Άγνωστο πόθεν πως, το κατάστρωμα του δρόμου είχε γεμίσει με πολύχρωμα χαρτιά  από διαφημιστικά φυλλάδια  κομμένα καταλλήλως .

Αναρωτήθηκα ότι μάλλον κάποιος ποδοσφαιρικός αγώνας θα υπήρχε και μου ξέφυγε , συνδέοντας τα χαρτιά με κάποιους ποδοσφαιρόφιλους που μ΄ αυτόν τον τρόπο θέλησαν να πανηγυρίσουν την νίκη της ομάδας τους . Ωστόσο κανένας αγώνας δεν υπήρχε . Οι πληροφορίες  που συνέλεξα  λένε ότι κάποιο αυτοκίνητο σε τακτά χρονικά διαστήματα , έτσι χωρίς λόγο , θεάται να περνά και να  ρίχνει χαρτοπόλεμο !!!   Γιατί ; άγνωστο με κάποιους να λένε ότι το κάνει για να έχουν δουλειά τα συνεργεία του Δήμου . Τι άλλο θα δούμε ακόμα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.