Περίεργη σιωπή !!

25 Ιουλίου, 2016 07:56 Επιμέλεια: /

meteora-1-thumb-large

Αν και οι προσκλήσεις , με υπογραφή του φορέα («Greek-Russian club»), που μαζί  με τον Δήμο Καλαμπάκας , στο πλαίσιο του έτους Πολιτισμού Ελλάδας – Ρωσίας, διοργανώνει τριήμερο (24-27 Αυγούστου)  συμπόσιο με τίτλο «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΕΩΡΑ» , εν τούτης από πλευράς δήμου , άγνωστο γιατί ,  παρατηρείται σιωπή .

Ωστόσο πρόκειται για ένα εξόχως  σημαντικό γεγονός πολιτιστικού, θρησκευτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος καθώς από Ρωσικής πλευράς φαίνεται να καταγράφεται πολύπλευρο  επενδυτικό ενδιαφέρον στον τομέα του Θρησκευτικού τουρισμού πάντα με επίκεντρο την αγία λιθόπολη των Μετεώρων . Αλήθεια , δήμος , περιφέρεια , κυβέρνηση , είναι έτοιμοι για αξιοποίηση προτάσεων ή θα περιοριστούμε ξανά σε φιλοφρονήσεις ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.