Περίεργη χαλαρότητα

28 Ιουλίου, 2017 08:13 Επιμέλεια: /

img29345_a56a392e4f227dcf231b2b4178e731fd_630_432

Όπως έγινε γνωστό οι «εισβολείς»  στο προαύλιο της Βουλής  αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο μετά την προσαγωγή τους, καθώς  φέρεται να δόθηκε  εντολή  από τον Πρόεδρο της Βουλής  με την ΕΛ.ΑΣ να  περιορίζεται  σε μια απλή καταγραφή των  στοιχείων  τους. Η ουσία είναι ότι ενώ καταγράφονται βίαιες πράξεις σε βάρος θεσμών , εννοιών και  αξιών του δημοκρατικού πολιτεύματος οι υπαίτιοι απολαμβάνουν μιας ιδιαίτερης  μεταχείρισης η οποία  όμως εκλαμβάνεται ως αδυναμία του κράτους να αυτοπροστατευθεί !!!

Μήπως ποια αυτή η χαλαρότητα προς όλους και προς όλα έχει δημιουργήσει αυτήν την κατάσταση χάους που ασφαλώς πρέπει να ανατραπεί ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.