Περίεργα

19 Μαΐου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

kermata3012013_DCE

Από τα περίεργα της Κυριακάτικης δράσης καθαρισμού του οδικού συμπλέγματος Μετεώρων ο εντοπισμός μια πλαστικής σακούλας με κέρματα .

Αν και προς στιγμήν , πριν την αποκάλυψη του περιεχομένου , οι σκέψεις οργίασαν  , γρήγορα διαψεύστηκαν καθώς ο ποθούμενος θησαυρός  απεδείχθη άνθραξ αφού επρόκειτο για μικρής αξίας κέρματα που κάποιοι  , αφού ξεδιάλεξαν , πέταξαν στο χώρο .

Πάντως περπατώντας στο οδικό κύκλωμα Μετεώρων και παρατηρώντας το χώρο ένθεν και ένθεν του δρόμου δε μπορείς παρά εξεγείρεσαι από την συμπεριφορά  μας που πετάμε ότι έχουμε στα χέρια  μας έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου αδιαφορώντας γα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον .

Αλλά θα μου πείτε πως εμείς δεν αξιωθήκαμε ακόμα να ξεκαθαρίσουμε ότι η περιοχή των Μετεώρων δεν είναι κτηνοτροφική περιοχή και θα σκεφτούμε  τις επιπτώσεις από την ρίψη των σκουπιδιών στο χώρο ;

Έλα ντε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.