Περί σουλτανάτου

29 Μαρτίου, 2017 08:10 Επιμέλεια: /

sakellarioy

Ιδιαίτερα καυστικός  ο επικεφαλής  της μείζονος αντιπολίτευσης – πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου  κατά του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη . Μιλώντας στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ»  προειδοποίησε  πως αν ο δήμαρχος θέλει να κάνει τον Δήμο σουλτανάτο  αυτό δεν θα του περάσει  και θα βρει μπροστά του σφοδρή αντίδραση από πλευράς μείζονος αντιπολίτευσης  , τουλάχιστον!! Όσο για τη δήλωση του δημάρχου ότι καλά θα κάνει η αντιπολίτευση να μην ξαναπάει στις συνεδριάσεις αφού έτσι κι΄ αλλιώς δεν προσφέρει τίποτα , ο κ. Σακελλαρίου μίλησε για απαράδεκτες δηλώσεις που απορρέουν από την αντίληψη  του δημάρχου που δεν ανέχεται  καμία άλλη άποψη !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Εμιράτο εσύ, σουλτανάτο αυτός. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση αυτή. Και είναι εξόχως ενδεικτικό, τόσο του πόσο σοβαρά λαμβάνουν οι έχοντες την εξουσία τους δημότες, όσο και του πόσο πολύ τους έχει διαβρώσει, στην πραγματικότητα, αυτή ακριβώς η εξουσία, αυτή η καρέκλα και η δύναμή της.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.