Περί προσφύγων και άλλων

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Μαρτίου 2016, 18:42

Τις θέσεις του περί προσφύγων και την φιλοξενία στην περιοχή Καλαμπάκας , παρουσίασε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο πρώην Δημοτικός Καλαμπάκας Σωτήρης Βλιώρας.

Ο κος Βλιώρας ανέφερε ότι η περιοχή δεν μπορεί να φιλοξενήσει πρόσφυγες λόγω του Ορθόδοξου Θρησκευτικού στοιχεί αλλά και της Τουριστικότητας της περιοχής.

Οι θέσεις του αυτές απηχούν από το 1999 όταν τότε πρόσφυγες από την πρώην Γιουγκοσλαβία , λόγω πολέμου , θα εγκαθίστατο στην Καλαμπάκα και στο στρατόπεδο ¨Ζιώγα ¨.  Διάβασε ένα απόσπασμα από την  επιστολή , άρθρο που απευθυνόταν στο ν τότε Νομάρχη και εξέφραζε τις επιφυλάξεις του.

Ο κος Βλιώρας εξήρε την στάση του νυν Δημάρχου Καλαμπάκας κου Σινάνη για την στάση που κράτησε στο προσφυγικό και δήλωσε ότι εμπιστεύεται την Υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά που είπε ότι στις Τουριστικές περιοχές δεν θα γίνουν Κέντρα Φιλοξενίας.

Είναι αντίθετος είπε , με την δημιουργία κάποιων Επιτροπών και δη που σχετίζονται με την γέφυρα της Διάβας , αφού θεωρεί ότι η μισή Δημοτική Αρχή είναι από την Διάβα και δίνει ένα μεγάλο αγώνα για την ανακατασκευή της.

Για την μη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων Καλαμπάκας επέρριψε όλη την ευθύνη στην πρώην Δημοτική Αρχή και στον κο Σακελλαρίου που ανέστειλαν την λειτουργία των Σφαγείων.

  • NIKOS D.

    Άλλη φορά θα παίρνουμε την άδεια του κ.Βλιώρα για να πράττουμε το οτιδήποτε..Συγνώμη που δεν τον ρωτήσαμε εώς τώρα!!!!

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .