Περί προσφύγων και άλλων

23 Μαρτίου, 2016 18:42 Επιμέλεια: /

blioras+proedroi 1_DCE

Τις θέσεις του περί προσφύγων και την φιλοξενία στην περιοχή Καλαμπάκας , παρουσίασε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο πρώην Δημοτικός Καλαμπάκας Σωτήρης Βλιώρας.

Ο κος Βλιώρας ανέφερε ότι η περιοχή δεν μπορεί να φιλοξενήσει πρόσφυγες λόγω του Ορθόδοξου Θρησκευτικού στοιχεί αλλά και της Τουριστικότητας της περιοχής.

Οι θέσεις του αυτές απηχούν από το 1999 όταν τότε πρόσφυγες από την πρώην Γιουγκοσλαβία , λόγω πολέμου , θα εγκαθίστατο στην Καλαμπάκα και στο στρατόπεδο ¨Ζιώγα ¨.  Διάβασε ένα απόσπασμα από την  επιστολή , άρθρο που απευθυνόταν στο ν τότε Νομάρχη και εξέφραζε τις επιφυλάξεις του.

Ο κος Βλιώρας εξήρε την στάση του νυν Δημάρχου Καλαμπάκας κου Σινάνη για την στάση που κράτησε στο προσφυγικό και δήλωσε ότι εμπιστεύεται την Υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά που είπε ότι στις Τουριστικές περιοχές δεν θα γίνουν Κέντρα Φιλοξενίας.

Είναι αντίθετος είπε , με την δημιουργία κάποιων Επιτροπών και δη που σχετίζονται με την γέφυρα της Διάβας , αφού θεωρεί ότι η μισή Δημοτική Αρχή είναι από την Διάβα και δίνει ένα μεγάλο αγώνα για την ανακατασκευή της.

Για την μη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων Καλαμπάκας επέρριψε όλη την ευθύνη στην πρώην Δημοτική Αρχή και στον κο Σακελλαρίου που ανέστειλαν την λειτουργία των Σφαγείων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • NIKOS D.

    Άλλη φορά θα παίρνουμε την άδεια του κ.Βλιώρα για να πράττουμε το οτιδήποτε..Συγνώμη που δεν τον ρωτήσαμε εώς τώρα!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.