«Περί καθαρισμό και απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών και δέντρων στο παλαιό Καστράκι.»

2 Μαρτίου, 2017 08:11 Επιμέλεια: /

gogos geo

Εφαρμόζοντας πιστά τα όσα έχω δεσμευτεί  σε ότι αφορά το καλό και μόνο  του Καστρακίου κατά την 16/02/17 κατέθεσα  επίκαιρη ερώτηση  προς την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου όπου και  έλαβε τον αρ. Πρωτ. 2362/17 02 2017.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι οι απαντήσεις(;;;) .

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Καστράκι 16 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣ:

1. Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου.

ΚΟΙΝ:

1. Δήμαρχο Καλαμπάκας.

2. Πρόεδρο Τ.Κ Καστρακίου.

Θέμα:  «Περί καθαρισμό και απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών και δέντρων στο παλαιό Καστράκι.»

Οι πρόσφατες  χιονοπτώσεις  που δέχθηκε η περιοχή μας και συγκεκριμένα το Καστράκι είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν δέντρα και κλαδιά , με αποτέλεσμα να γεμίσει αλλά και να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί από το παλαιό κοιμητήριο  στην εκκλησία της Παναγίας. Για το θέμα αυτό Κυρία Αντιδήμαρχε είχατε ενημερωθεί μία φορά αρχές Φεβρουαρίου από την Κα Φροσυνάκη(την είχα ενημερώσει ο ίδιος) και σε τυχαία συνάντησή μας στο Δημαρχείο μου απαντήσατε ότι εξαιτίας του χιονιού που υπάρχει στο σημείο θα προβείτε στον καθαρισμό με το λιώσιμο αυτού. Η δεύτερη φορά ήταν κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία την περασμένη Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα περί 20:14. Στην επικοινωνία μας  με ερωτήσατε εάν λιώσανε τα χιόνια και σας απάντησα Ναι. Λόγω όμως της βροχής που είχε εκείνες τις ημέρες μου είπατε ότι την Παρασκευή ή την Δευτέρα θα προχωρήσετε στον καθαρισμό και το αιτιολογήσατε κιόλας αρκεί να σταματήσει η βροχή. Μάλιστα σας ρώτησα αν θέλετε να σας στείλω φωτογραφικό υλικό για να έχετε πλήρη εικόνα  και εκεί  έλαβα την αρνητική σας απάντηση.

Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 δεν πραγματοποιήσατε τον καθαρισμό. Να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο σημείο περνάνε αρκετοί επισκέπτες με τελική κατεύθυνση τα μονοπάτια. Όλο αυτό τη στιγμή που γίνονται προσπάθειες για την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή μας.

Ερωτάται η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & πρασίνου :

 

1. Για ποία Παρασκεύη ή Δευτέρα και ποιου Μήνα και έτους θα προχωρήσετε στον Καθαρισμό και την απομάκρυνση αυτών?

 

2. Αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη τυχόν τραυματισμού κάποιου πολίτη-επισκέπτη;

 

3. Για ποιο λόγο δεν προβήκατε στον  καθαρισμό και την απομάκρυνση όπως μου είχατε πει;

 

4. Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει ο καθαρισμός;

 

 Ο Ερωτών

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.