Περί γρεκίων ο λόγος

16 Ιουλίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

hqdefault

Για τα γρέκια , (οι χώροι  που σταλίζουν τα ζώα τους οι κτηνοτρόφοι) έχουν γραφεί πολλά δημοτικά τραγούδια και αποτελούν μέρος της παράδοσης της ποιμενικής ζωής .

Έ , ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το θέμα θα απασχολούσε τόσο έντονα την προχθεσινή  συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας καθώς παρατηρούνται πολλά προβλήματα σε ορισμένες ορεινές περιοχές όπου υπάρχει κτηνοτροφία .

Αυτά τα προβλήματα προσπάθησε να αντιμετωπίσει το δημοτικό συμβούλιο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άλκη Αναγνωστόπουλο να εισηγείται  την επιβολή τσουχτερών προστίμων  σε όσους κτηνοτρόφους δεν τηρούν τους κανονισμούς που διέπουν την χρήση των γρεκίων στις κτηνοτροφικές περιοχές .

Τι αποδεικνύει αυτό ; Ότι μπορεί , λόγω κρίσης ,  όλα να γυρίζουν γύρω από το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι  αλλά  η ζωή θέτει άλλες προτεραιότητες όπως την χρήση των γρεκίων λ.χ . Ελλάς (τρ)Ελλάς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.