Πέρασε στην ιστορία το 1ο Αντάμωμα Μαλακασιωτών – Σημείωσε μεγάλη επιτυχία

13 Αυγούστου, 2016 08:44 Επιμέλεια: /

malakai 2016 1o antamoma (53)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο όμορφο Μαλακάσι , το πρώτο Αντάμωμα Μαλακασιωτών.

Παρ΄ ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες οι Άνθρωποι του συλλόγου είχαν μεριμνήσει η πλατεία του χωριού να σκεπαστεί με αποτέλεσμα όλα να πραγματοποιηθούν τέλεια.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τρείς ενότητες και δη:

Στην αρχή βραβεύτηκε ο μεγάλος Καρδιοχειρούρχος , καταγόμενος από το Μαλακάσι , Γεώργιος Τόλης. Έγινε αναφορά στο έργο του από την κα Μουλούμπαση – Καρανάσιου Ευθυμία όπου ήταν και η συντονίστρια της εκδήλωση,  και ακολούθησε η βράβευση ( τιμήθηκε ).

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στους Παραδοσιακούς Οργανοπαίχτες , Κλαριτζήδες του  Μαλακασίου.

Μια υπέροχη ομιλία αφιερωμένη σε όλους αυτούς έγινε από τον Δάσκαλο Σταμούλη Βαγγέλη , ενώ παράλληλα προβάλλονταν βίντεο από την ζωή τους. Ακολούθησε βράβευση ( τιμήθηκαν )  τριών εξ’  αυτών και δη των Γιώργο Ντόκο , Κωνσταντίνο Δημητρούλα και Γιάννη Ντόκο.

Το τρίτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήμα του συλλόγου και δη από γυναίκες του χωριού.

Ακολούθησε γλέντι και χορός για όλους τους παρευρισκόμενους , που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύντομό χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου κα Ρούλα Μελέτη και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονία κος Μιχάλης Μαγειρίας( η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε )  .

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Βουρλίτσης , ο Δημοτικός  Σύμβουλος Τρικκαίων κος Τραγάνης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζαμπούρας κ. άλλοι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.