Πέρασε στην ιστορία το 1ο Αντάμωμα Μαλακασιωτών – Σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Αυγούστου 2016, 08:44

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο όμορφο Μαλακάσι , το πρώτο Αντάμωμα Μαλακασιωτών.

Παρ΄ ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες οι Άνθρωποι του συλλόγου είχαν μεριμνήσει η πλατεία του χωριού να σκεπαστεί με αποτέλεσμα όλα να πραγματοποιηθούν τέλεια.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τρείς ενότητες και δη:

Στην αρχή βραβεύτηκε ο μεγάλος Καρδιοχειρούρχος , καταγόμενος από το Μαλακάσι , Γεώργιος Τόλης. Έγινε αναφορά στο έργο του από την κα Μουλούμπαση – Καρανάσιου Ευθυμία όπου ήταν και η συντονίστρια της εκδήλωση,  και ακολούθησε η βράβευση ( τιμήθηκε ).

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στους Παραδοσιακούς Οργανοπαίχτες , Κλαριτζήδες του  Μαλακασίου.

Μια υπέροχη ομιλία αφιερωμένη σε όλους αυτούς έγινε από τον Δάσκαλο Σταμούλη Βαγγέλη , ενώ παράλληλα προβάλλονταν βίντεο από την ζωή τους. Ακολούθησε βράβευση ( τιμήθηκαν )  τριών εξ’  αυτών και δη των Γιώργο Ντόκο , Κωνσταντίνο Δημητρούλα και Γιάννη Ντόκο.

Το τρίτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήμα του συλλόγου και δη από γυναίκες του χωριού.

Ακολούθησε γλέντι και χορός για όλους τους παρευρισκόμενους , που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύντομό χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου κα Ρούλα Μελέτη και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονία κος Μιχάλης Μαγειρίας( η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε )  .

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Βουρλίτσης , ο Δημοτικός  Σύμβουλος Τρικκαίων κος Τραγάνης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζαμπούρας κ. άλλοι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .