Παιδικοί σταθμοί

9 Σεπτεμβρίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

agios bissarion pita 2013 3_DCE

Αναρτήθηκαν  από την Ε.Ε.Τ.Α  τα προσωρινά αποτελέσματα  των  επιδοτούμενων  θέσεων σε παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015-2016, με τους  ενδιαφερόμενους  να δύνανται να υποβάλουν ενστάσεις  μέχρι  στις 10 Σεπτεμβρίου.

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00. Για  τον  Δήμο Καλαμπάκας οι επιδοτούμενες θέσεις στους  παιδικούς σταθμούς τη πόλης , της  Βασιλικής και της Χρυσομηλιάς, ανέρχονται συνολικά σε 206 παιδιά .

Δεν ξέρω αν η διαδικασία είναι χρονοβόρα και σύνθετη αλλά οι τυχεροί της υπόθεσης θα έχουν την δυνατότητα να  ακολουθήσουν το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών  που υλοποιούν υπεύθυνα στελέχη – επιστήμονες  με μεγάλο μόχθο  και διάθεση προσφοράς .

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή  χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους στους παιδικούς σταθμούς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.