Παιδικοί σταθμοί ΔΩΡΕΑΝ για όλους – Δεκτά ΟΛΑ τα παιδιά άνω των 3 ετών

13 Μαρτίου, 2017 08:58 Επιμέλεια: /

paidikos_stathmos_DCE

Δωρεάν ένταξη και συμμετοχή σε δημόσιους και δημοτικούς βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά από τριών χρόνων και άνω προωθεί η Kυβέρνηση, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς για τα μέτρα και αντίμετρα που θα επιφέρουν τη λεγόμενη δημοσιονομική ισορροπία. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του Έθνους, οι δανειστές έχουν ήδη συναινέσει στο συγκεκριμένο θετικό μέτρο που προτείνει η Ελληνική πλευρά και που εντάσσεται στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας, ύψους 500 εκατομμυρίων Ευρώ ετησίως.

Εφόσον το μέτρο «κλειδώσει», θα εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 (περίοδος έναρξης σχολικής περιόδου) και θα αναπτυχθεί πλήρως από τον Ιανουάριο του 2019. Το σημαντικότερο είναι δε ότι, δεν περιορίζεται μόνο για τα παιδιά εργαζόμενων, αλλά και άνεργων γονέων.epoli.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.