Πατροπαράδοτα Κούλουμα στην κεντρική πλατεία της Καλομοίρας

28 Φεβρουαρίου, 2017 08:01 Επιμέλεια: /

kalomoira10_DCE

Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλομοίρας διοργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που θύμισε παλιές καλές εποχές, στην πλατεία του χωριού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάτοικους και επισκέπτες!

Στο μεγάλο υπαίθριο τραπέζι απλώθηκε ένας πολύ πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα  (φασόλια,  χαλβά, ταραμά, τουρσιά και άφθονο κρασί  μαζί με λαγάνες) τον οποίο είχαν επιμεληθεί οι γυναίκες του χωριού προσφέροντας απλόχερα σε όλο τον κόσμο όμορφες σαρακοστιανές γεύσεις!

Παράλληλα  ο χώρος πλημμύρισε  με καλή παραδοσιακή μουσική  και  τραγούδια  που ικανοποίησαν  όλα τα γούστα.

Αρκετός ο κόσμος  που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλομοίρας  και παρευρέθηκε στην επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία  και ευχή όλων τα Κούλουμα να γίνουν θεσμός στην Καλομοίρα.

kalomoira11_DCE kalomoira9_DCE kalomoira8_DCE kalomoira7_DCE kalomoira6_DCE kalomoira5_DCE kalomoira4_DCE kalomoira3_DCE kalomoira2_DCE kalomoira1_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.