Πατέρας Θεόδωρος Παπανικολάου από το Μπορντώ της Γαλλίας – Απετράπησαν τα χειρότερα

9 Μαΐου, 2017 11:54 Επιμέλεια: /

papanikolaou1_DCE

Φανερά ανακουφισμένος από την εκλογή Μακρόν στην θέση του Προέδρου της Γαλλίας , ο Ιερέας Θεόδωρος Παπανικολάου που ζει στο Μπορντώ μίλησε στο Ράδιο Σταγών.

<< ..Πήγα και ψήφισα νωρίς πρωί , πράγμα που δεν συνηθίζω. Και αυτό από τον φόβο επικράτησης της  Λεπέν που ήθελε την Γαλλία έξω από την Ευρώπη και έξω από το ευρώ …>> , ήταν τα λόγια του Ιερέα.

Ο π. Παπανικολάου δεν έκρυψε την επιθυμία του , στην θέση του Μακρόν να ήταν ο Αλέν Ζιπέ , που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Η Γάλλοι είναι πλέον σε αναμονή ανέφερε , αφού υπάρχει αγωνία ποιους θα διορίσει για συνεργάτες του και ποιόν Πρωθυπουργό.

Έστειλε φιλικούς χαιρετισμού σε όλους τους φίλους του και πατριώτες και έδωσε ραντεβού το Καλοκαίρι που θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.