Παρουσιάζεται το Στάδιο Β1 της μελέτης του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) του πρώην Δήμου Κλεινοβού

admin
admin
10 Δεκεμβρίου 2014, 09:50

Σήμερα στις 18.00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιαστεί από τους αναδόχους μελετητές Βαλασσά Βαλσάμω Αρχιτέκτονα Μηχανικό και Κουτάκο Χρήστο Μηχανικό Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης το Στάδιο Β1 της μελέτης του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) του πρώην Δήμου Κλεινοβού. Παρακαλούνται οι δημότες, οι αιρετοί και οι εκπρόσωποι συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Κλεινοβού αλλά και όλου του Δήμου αν το επιθυμούν, να παραστούν στην ενημέρωση. Η έγκριση του  Σταδίου Β1 έχει εισαχθεί προς παραλαβή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου και εκεί θα διατυπωθούν οι τελικές προτάσεις. Λόγω της έκτασής του και της σημασίας του, θεωρήθηκε καλό να γίνει αυτόνομη παρουσίασή του.

Το Στάδιο Β1  έχει παρουσιαστεί ξανά στις 19 Οκτωβρίου του 2009 στο Δημοτικό Συμβούλιο Κλεινοβού και τους φορείς της περιοχής, αλλά δεν εγκρίθηκε λόγω απένταξής του από το 3ο ΚΠΣ. Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχαν γίνει οι επισημάνσεις και οι παρατηρήσεις από τους φορείς της περιοχής και από τις ατμόδιες κατά τον Νόμο Υπηρεσίες. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρότεινε τη μελέτη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τα έτη 2014-2015. Κατά συνέπεια επείγει η παραλαβή της μελέτης πριν την πάροδο τους τρέχοντος έτους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τηλέφωνο 2432350291 (Λύχος Νικόλαος).

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΒΟΥΡΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .